Konst är tråkigt!

Konst är tråkigt!

Se mer? Klicka här!

Till hemsidan

Fokus på framtiden

Inte lektuelltPosted by Richard Vännström Jan 30, 2009 06:08:16
De senaste dagarna har ett flertal personer frågat om jag är sjuk eller möjligen död då bloggen vilat i tystnad utan vare sig nya tavlor eller skamlös självmarknadsföring från min sida. Nej, jag lever och jobbar som aldrig förr.

Helt tvärtemot tidens strömningar har jag beslutat att lägga ännu mer krut (läs tid) på min konst än vad jag brukar. Vän av ordning kanske undrar hur jag ska lyckas få betalt för den extra mödan? Om jag ökar tiden som jag lägger ner på varje målning? Är det stora prishöjningar på gång? Nej då. Jag sätter mitt hopp till att det fortfarande finns tillräckligt många individer som värdesätter handens arbete i kombination med de grå cellernas lustiga dans. Jag tänker inte höja priserna utan måla längre timmar istället. Jag målar ju inte för att göra karriär eller tjäna pengar utan för att jag vill måla mer än någonting annat i världen. När en dag liemannen kommer och knackar på min dörr är jag rätt säker på att jag inte kommer att ångra att jag gjort för få målningar. Kvaliteten är viktigare, i alla fall för mej.

Dessutom kommer utseendet på hela sajten att ändras inom kort. Jag arbetar just nu på 22 nya tavlor och skulpturer samtidigt. Meningen är att dessa ska bli de bästa jag någonsin gjort. Dessutom kommer jag att fotografera om alla gamla tavlor som finns kvar (med riktig film!) samtidigt som jag fotograferar de nya. Bildkvaliteten har varit bedrövlig i galleriet men jag lovar bot och bättring.

De finns således en del att se fram emot för den som tycker om min konst. När det blir lite lugnare kommer förstås bloggandet att återupptas med förnyad kraft.

Tack till alla ni som köpte tavlor av mig under 2008. Jag lovar att det snart kommer att finnas många nya verk här på sajten.


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by syster Feb 13, 2009 12:05:04

Det låter utmärkt, din strävan mot mer konst! Du arbetar ju dygnet runt eller ja, sover när andra dödliga är vakna så jag undrar när det är mest passande att ringa.. så jag tar chansen i hornen så att säga och ringer om... 5 minuter, då kaffet är klart för konsumtion. Goddag!

Posted by 1000 1000 Jan 30, 2009 23:37:00

Hmm... Kodgrejen ville att jag skulle skriva ett sådant där kyrilliskt bakvänt "c". Tur det finns ASCII-tabeller...

Låter bra med lite nya grejer, det är verkligen något att se fram emot! Men att använda vanlig film? Du ska blöda fram allt för att bli nöjd eller hur?