Konst är tråkigt!

Konst är tråkigt!

Se mer? Klicka här!

Till hemsidan

Storleken har ingen betydelse!

Nya målningarPosted by Richard Vännström Nov 10, 2008 15:11:50

Den minsta målning jag gjort... Öh... någonsin faktiskt? Med en 17" skärm visas den rätt nära naturlig storlek i galleriet det vill säga 15x15 cm.

Den var faktiskt riktigt rolig att göra i all sin litenhet. Det visade sig till exempel enklare att hålla den i vänsterhanden medan jag målade än att försöka få den att stå stilla på staffliet. Så man får jobba litet annorlunda med en sån här och det är ju kul med omväxling, eller hur?

Blog Image

Små målningar tilltalar både de som redan äger riktigt mycket konst och de som köper sin första tavla någonsin. De förstnämnda tilltalas av att den är lätt att placera. De senare av det lägre priset. Enda nackdelen och anledningen till att många konstnärer avskyr att jobba smått är att de tar en jäkla tid att göra i förhållande till storleken så timpenningen blir liten.

Kanske någon som delar mitt stjärntecken vill bli ny stolt ägare till denna mech-skorpion? Om inte är den åtminstone lätt att förvara!

Tre nya bilder förutom denna i galleriet.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.